Update nieuwe ontwikkelingen

In een tijd waarin er veel bespaard wordt door de alsmaar stijgende prijzen zijn wij lekker eigenwijs en hebben wij volop geïnvesteerd in nieuwe oplossingen om het ergonomisch werken nog beter en comfortabeler te maken.

 1. Vanaf uiterlijk 1 mei komt er een grote pCon update van alle ROVO Chair stoelen. Dat wil zeggen dat naast de R12 en de R16 serie, ook de al langer gevestigde series zoals de XP, XN, en XL gedigitaliseerd zijn en dus volledig in 3-D te configureren in pCon.
 2. Er komt een nieuw type armlegger (type 8) voor alle stoelen series. Deze luxe multifunctionele armlegger met alu verbinder gaat de type 4 armlegger vervangen.
 3. De ROVO SOLO kruk gaat optioneel een zachtere zitting krijgen voor nog meer comfort.
 4. De XN serie wordt zodanig voorbereid dat in het laatste kwartaal van dit jaar ook optioneel een Ergo Balance variant mogelijk is.
 5. Er komt een sledemodel van de XPXL serie. Een slede stoel die belastbaar is tot 180 kg!
 6. Er komt een 24-uur uitvoering van de XPXL. Een zeer comfortabele, maar toch ook ergonomische 24-uursstoel die de concurrentie met de gevestigde orde op dit gebied zeer goed aan kan.
 7. Er komt een verrijdbare conferentiestoel in de R16 serie: de 3350 met 4 wielen.
 8. Er komt een SURF met een ronde comfort zitting.
 9. Er komt een SOLO met een zadelzit.
 10. Ja… Deze laatste twee zijn een kruisbestuiving tussen deze beide series.
 11. De ROVO SOLO alsmede de ROVO SURF hebben geen separate marge meer maar lopen mee in de maximale Ergo Balance structuur.
 12. De Ergo Balance PLUS module is uit de optielijst gehaald en wordt volledig vervangen door de Ergo Balance NEXT module.
 13. Nieuwe brochures van de R16 en de SOLO zijn per direct te downloaden of vraag een hardcopy bij ons aan.
 14. En dan zijn we er nog niet… in de loop van het jaar komt de presentatie van onze volledig nieuw ontwikkelde bureaustoel: de ROVO R22. Natuurlijk staan wij hier in het najaar uitgebreid bij stil. Of niet… Want er komt natuurlijk ook een Ergo Balance variant!

HULP NODIG?

Wij helpen u graag verder, u kunt ons bereiken op
085 - 489 04 70 of via info@rovobenelux.eu.
Wij horen graag van u.